Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V3
2023
V3
ZIGO, František - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - REHAN, Ibrahim F.. Correct interpretation of carrier pigeon diseases – Part 1: Ornithosis complex. In: International Journal of Avian and Wildlife Biology. 2023. ISSN 2574-9862, Vol. 7, no. 1 (2023), p. 15-19.
2023
V3
2023
V3
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - ZAHUMENSKÁ, Jana - ZIGO, František. Detection of pseudomonas bacteria in raw cow's milk. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 7 (2023), p. 58-64.
2023
V3
2023
V3
AMER, Hala Y. - HASSAN, Rasha I.M. - MUSTAFA, Fatma El-Zahraa A. - EL-SHOUKARY, Ramadan D. - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VÝROSTKOVÁ, Jana - REHAN, Ibrahim F.. Effect of supplementation Origanum Majorana powder to Pigeon diets on antioxidant status, performance and blood hematology. In: International Journal of Avian and Wildlife Biology. 2023. ISSN 2574-9862, Vol. 7, no. 2 (2023), p. 86-90.
2023
V3
2023
V3
ARVAIOVÁ, Juliana - ZIGO, František - HALÁS, Šimon - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VÝROSTKOVÁ, Jana - BAK, H. Kathrine - PAULSEN, Peter. Reduction of intramammary infections in dairy cow herd by application of mastitis suppression procedures. In: Journal of Dairy, Veterinary and Animal Research. 2023. ISSN 2377-4312, Vol. 12, no. 1 (2023), p. 77-80.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana - GREGOVÁ, Gabriela. Detekcia baktérií rodu pseudomonas v surovom kravskom mlieku [Detection of pseudomonas bacteria in raw cow's milk]. In: N/A : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 617-622.
2023
V2
2023
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Detekcia prítomnosti zástupcov čeľade Enterobacteriacea v prostredí remeselnej výroby syrov [Detection of the presence of family Enterobacteriaceae in the enviroment of artisanal cheesemaking]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 310-317.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 549-555.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 199