Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFH
2021
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 22.
2021
AFH
2021
AFH
KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita syrových párkov z pohľadu organoleptických vlastností [Quality of cheese sausages in terms of organoleptic properties]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 41.
2021
AFH
2021
AFH
VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe [Microbiological analysis of rasca used in meat production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 76.
2021
AFH
2021
AFH
MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 54.
2021
BCI
2021
BCI
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : Technologické postupy výroby [Hygiene and Technology of Milk and Dairy Products: Technological Procedures of Production]. Rec. Slavomír Marcinčák, Alena Saláková. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-735-7, 122 s. [6,26AH]
2021
BFA
2021
BFA
HISIRA, Vladimír - KADAŠI, Marián - KLEIN, Róbert - MAĽOVÁ, Jana - ZIGO, František - MUDROŇ, Pavol. Assessment of a new on-farm Pure Milk test to determine intramammary bacteria in milk of dairy cows. In: 20th Middle European Buiatrics Congress : 1. vyd. Ljubljana : Slovenian Buiatric Association, 2021. 2021. s. 89.
2020
ADC
2020
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana. Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2020. ISSN 1505-1773, Vol. 23, no. 3 (2020), p. 439-446.
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana. Antimicrobial resistance of Lactobacillus johnsonii and Lactobacillus zeae in raw milk. In: Processes. 2020. ISSN 2227-9717, Vol. 8, no. 12 (2020), art. no. 1627, p. [1-13]
(2020: 2.847 - IF, 28 - H-index, 2.824 - IF 5y, 0.414 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2020
ADN
2020
ADN
ZIGO, František - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGOVÁ, Martina - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa. Impact of humic acid as an organic additive on the milk parameters and occurrence of mastitis in dairy cows. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1338-0230, Vol. 14, no. (2020), p. 358-364.
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2020
AED
2020
AED
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŽAKAROVSKÁ, Martina. Kryoskopické meranie mlieka [Determination of the freezing point of milk]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 217-221.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 144
Strana 3 / 15