Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. Monitoring of employees´ personal hygiene in the food processing plant as a tool to prevent food-borne diseases. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2024. ISSN 2278-4357, Vol. 13, no. 1 (2024), p. 1105-1113.
2024
V3
2024
V3
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. The disinfection importance from the point of view of production safety in a food processing plant. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2024. ISSN 2278-4357, Vol. 13, no. 7 (2024), p. 33-40.
2024
V3
2024
V3
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - REHAN, Ibrahim F.. Assessment of the hygienic condition of the slaughterhouse based on the evaluation of microbiological swabs. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 9469, p. [1-4]
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - KACHNIČ, Ján - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - HROMADA, Rudolf - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potenciálne zdroje znečistenia pitnej vody [Potential sources of drinking water pollution]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 509-515.
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 6
Strana 1 / 1