Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DROTÁROVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie bielkovinových frakcií v mliekach a mliečnych nápojoch elektroforetickou metódou [Comparison of protein fractions in milk and milk drinks by electrophoretic method]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 164-171.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HUTNÍKOVÁ, Erika - BYSTRICKÝ, Pavel. Preferencie v konzumácii mliečnych výrobkov deťmi predškolského veku so zameraním na príjem soli [Preferences in the consumption of milk products by children of pre-school age with a focus on salt intake]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 125-130.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - HRUŠKOVÁ, Marie - ŠVEC, Ivan. Stanovenie niektorých parametrov špaldovej pšenice pestovanej v malom [Determination of some parameters of spelt wheat grown in small]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 121-124.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - GALKOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Syrové analógy a ich zastúpenie v obchodných reťazcoch [Cheeses analogues and thei]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 91-95.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 79-87.
2017
AFD
2017
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PIVOVARNÍKOVÁ, Antónia - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv času a teploty na účinnosť dezinfekcie [The influence time of temperature on the effectiveness of disinfection]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 275-277.
2017
AFH
2017
AFH
NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. KVALITA KOZIEHO MLIEKA PRODUKOVANÉHO V DOMÁCICH PODMIENKACH [QUALITY OF GOAT'S MILK PRODUCED IN DOMESTIC CONDITIONS]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 48-49.
2017
AFH
2017
AFH
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Prehľad biogénnych amínov v jednotlivých druhoch potravín. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
GALKOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. VÝSKYT A SENZORICKÉ HODNOTENIE ANALÓGOV PRÍRODNÝCH A TAVENÝCH SYROV V OBCHODNEJ SIETI [OCCURRENCE AND SENSORY EVALUATION OF ANALOGUES OF NATURAL AND PROCESSED CHEESE IN COMMERCIAL MARKET]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 49-51.
2017
AFH
2017
AFH
HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. VÝZNAM SOLI V STRAVE DETÍ PREDŠKOLSKÉHO VEKU A PRÍPRAVA VÝSKUMU JEJ ZASTÚPENIA V MLIEČNYCH VÝROBKOCH [MEANING OF SALT IN PRESCHOOL CHILDREN'S DIET AND PREPARATORY EXAMINATION OF ITS OCCURRENCE IN DAIRY PRODUCTS]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 76-77.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 235