Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2025
V3
2025
V3
HISIROVÁ, Simona - KOŠČOVÁ, Jana - KIRÁLY, Ján - HAJDUČKOVÁ, Vanda - HUDECOVÁ, Patrícia - LAUKO, Stanislav - GREGOVÁ, Gabriela - DANČOVÁ, Nikola - KORENEKOVÁ, Júlia - LOVAYOVÁ, Viera. Resistance genes and virulence factor genes in coagulase-negative and positive staphylococci of the Staphylococcus intermedius group (SIG) isolated from the dog skin. In: Microorganisms. 2025. ISSN 2076-2607, Vol. 13, no. 4 (2025), art. no. 735, p. [1-21]
(2024: 4.200 - IF, 4.600 - IF 5y, 1.009 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 4.200 - IF, 4.600 - IF 5y, 1.009 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
HUDECOVÁ, Patrícia - HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - KOŠČOVÁ, Jana. Antibakteriálna aktivita éterických olejov voči izolátom Yersinia ruckeri získaných zo Pstruha dúhového [Antibacterial activity of essential oils against Yersinia ruckeri isolates obtained from Rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 138-142.
2025
V2
2025
V2
KIRÁLY, Ján - HAJDUČKOVÁ, Vanda - HUDECOVÁ, Patrícia - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Riziká výskytu Campylobacter spp. spojené so spracovaním hydinového mäsa [Risks of Campylobacter spp. associated with poultry meat processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 202-206.
2025
V2
2025
V2
HAJDUČKOVÁ, Vanda - HUDECOVÁ, Patrícia - KIRÁLY, Ján - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Výskyt rezistentných izolátov Yersinia ruckeri získaných zo pstruha dúhového [Occurrence of resistant isolates of Yersinia ruckeri obtained from rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 112-116.
2024
V3
2024
V3
HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - HORŇAK, Peter. Antibacterial and antibiofilm activity of essential oils against Aeromonas spp. isolated from Rainbow trout. In: Animals. 2024. ISSN 2076-2615, Vol. 14, no. 22 (2024) , art. no. 3002, p. [1-18]
(2024: 2.700 - IF, 3.200 - IF 5y, 0.733 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 2.700 - IF, 3.200 - IF 5y, 0.733 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
DANČOVÁ, Nikola - GREGOVÁ, Gabriela - SZABÓOVÁ, Tatiana - REGECOVÁ, Ivana - KIRÁLY, Ján - HAJDUČKOVÁ, Vanda - HUDECOVÁ, Patrícia. Quinolone and tetracycline-resistant biofilm-forming Escherichia coli isolates from Slovak broiler chicken farms and chicken meat. In: Applied Sciences. 2024. ISSN 2076-3417, Vol. 14, no. 20 (2024), art. no. 9514, p. [1-16]
(2024: 2.500 - IF, 2.700 - IF 5y, 0.521 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 2.500 - IF, 2.700 - IF 5y, 0.521 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
KIRÁLY, Ján - HAJDUČKOVÁ, Vanda - GREGOVÁ, Gabriela - SZABÓOVÁ, Tatiana - PILIPČINEC, Emil. Resistant S. aureus isolates capable of producing biofilm from the milk of dairy cows with subclinical mastitis in Slovakia. In: Agriculture. 2024. ISSN 2077-0472, Vol. 14, no. 4 (2024), art. no. 571, p. [1-16]
(2024: 3.600 - IF, 3.800 - IF 5y, 0.704 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 3.600 - IF, 3.800 - IF 5y, 0.704 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
DANČOVÁ, Nikola - REGECOVÁ, Ivana - GREGOVÁ, Gabriela - KIRÁLY, Ján - SZABÓOVÁ, Tatiana. DETECTION OF RESISTANT ESCHERICHIA COLI DURING MEAT PROCESSING IN FOOD ESTABLISHMENTS. In: Folia veterinaria. 2024. ISSN 0015-5748, Roč. 68, no. 2 (2024), s. 26-32.
2024
V2
2024
V2
KIRÁLY, Ján - HAJDUČKOVÁ, Vanda - HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Riziká spojené s konzumáciou produktov z rýb a morských plodov [Risks associated with the consumption of fish products a seafood]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 361-367.
2024
V2
2024
V2
HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Riziká spojené s konzumáciou rybieho mäsa [Risks associated with the consumption of fish products a seafood]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 275-281.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 74