Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AFD
2018
AFD
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona. Trendy vývoja spotreby hydinového mäsa na slovenskom trhu [Trends in consumption of poultry meat in the Slovak market]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 161-167.
2018
AFG
2018
AFG
KOŽÁROVÁ, Ivona - JUŠČÁKOVÁ, Daniela. Residues of coccidiostats in poultry products [Rezíduá kokcidiostatík v živočíšnych produktoch hydiny]. In: . XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-807-4, s. 59.
2018
AFH
2018
AFH
KRIŠOVÁ, Miriama - KOŽÁROVÁ, Ivona. Stanovenie rezíduí antimikrobiálnych látok vo vajciach použitím rýchlych skríningových metód [Detection of antimicrobial residues in eggs using the rapid screening methods]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 62-63.
2018
BDE
2018
BDE
JUŠČÁKOVÁ, Daniela - KOŽÁROVÁ, Ivona. Súčasný prehľad mikrobiálnych screeningových metód v analýze rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu [A current overview of microbial screening methods for the analysis of antimicrobial residues in food of animal origin]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Roč. 29, č. 5(2018), s. 32-36.
2018
BDE
2018
BDE
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vývoj spotreby hydinového mäsa v Slovenskej a Českej republike [The development of consumption of poultry meat in the Slovak and Czech Republic]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Roč. 29, č. 5(2018), s. 53-55.
2018
BEF
2018
BEF
JUŠČÁKOVÁ, Daniela - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie troch mikrobiologických metód na stanovenie rezíduín antibiotík v krmivách. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 102-106.
2018
BEF
2018
BEF
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie dynamiky kyseliny mliečnej, fosfátov a hodnôt pH v priebehu postmortálnych procesov v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 164-167.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 17
Strana 2 / 2