Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
2023
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. The effect of ambient temperature on the content of aflatoxin m1 in raw cow's milk. In: The impact of global change on the environment, human and animal health : Proceedings of scientific abstracts and contributions: International Scientific Conference. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-789-0, s. 118-122.
2023
V2
2023
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Kvalitatívne stanovenie obsahu ß-laktámových a tetracyklínových antibiotík v surovom kravskom mlieku [Qualitative determination of the content of ß-lactam and tetracycline antibiotics in raw cow's milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 43.
2023
V2
2023
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Kvantitatívne stanovenie obsahu aflatoxínu M1 v surovom kravskom mlieku [Quantitative determination of aflatoxin M1 content in raw cow's milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 44.
2023
V2
2023
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana - HRICIKOVÁ, Simona. Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s rezíduami príslušných látok v mlieku [Special rules for official controls in relation to residues of relevant substances in milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 63.
2022
V2
2022
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných produktov a humínových látok na prítomnosť rezíduí salinomycínu v tkanivách hydiny [The influence of fermented products and humic substances on the presence of salinomycin residues in poultry tissues]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 174-179.
2022
V2
2022
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of humic substances on salinomycin residues in poultry. In: International PhD Student’s Conference. Environment-Plant-Animal-Product : 1st International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland. 1. vyd. Lublin : University of life sciences in Lublin, 2022. 2022. ISBN 978-83-7259-360-3, online, Number AO12.
2022
O3
2022
O3
SZABÓOVÁ, Tatiana - GREGOVÁ, Gabriela - SASÁKOVÁ, Naďa - HRICIKOVÁ, Simona - DANČOVÁ, Nikola. Mikrobiálna rezistencia ako ukazovateľ reziduálneho znečistenia životného prostredia antibiotikami. In: Slovenský veterinársky časopis. 2022. ISSN 1335-0099, Roč. 47, č. 2 (2022), s. 46-48.
2021
ADF
2021
ADF
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Selection of the most reliable method for the analysis of inhibitory substances in raw and skimmed milk. In: Folia veterinaria. 2021. ISSN 0015-5748, Roč. 65, č. 4 (2021), s. 57-66.
2021
ADM
2021
ADM
HUDÁKOVÁ, Nikola - HRICIKOVÁ, Simona - KULKARNI, Amod - BHIDE, Mangesh Ramesh - KONTSEKOVÁ, Eva - ČÍŽKOVÁ, Dáša. Fundamental and advanced therapies, vaccine development against SARS-CoV-2. In: Pathogens. 2021. ISSN 2076-0817, Vol. 10, no. 6 (2021), art. no. 636, p. [1-21]
(2020: 3.492 - IF, 38 - H-index, 4.066 - IF 5y, 0.984 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2021
AFD
2021
AFD
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Antibiotiká v pohári. In: Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca 2021 : Recenzovaný zborník príspevkov z vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2021. 2021. ISBN 978-80-89738-30-4, online, s. 34-38.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 22
Strana 2 / 3