Publikačný výstup

Vplyv fermentovaných produktov a humínových látok na prítomnosť rezíduí salinomycínu v tkanivách hydiny [The influence of fermented products and humic substances on the presence of salinomycin residues in poultry tissues].

Informácie o publikácii

Zápis:
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných produktov a humínových látok na prítomnosť rezíduí salinomycínu v tkanivách hydiny [The influence of fermented products and humic substances on the presence of salinomycin residues in poultry tissues]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 174-179.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
TREMPLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, GOLIAN Jozef, DUDRIKOVÁ Eva, POSPIECH Matej
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny
Sborník přednášek a posterů
online, S. 174-179
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-876-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský