Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
AFD
2017
AFD
KOVÁČ, Gabriel - NAĎ, Pavel - HROMADA, Rudolf - PETROVIČ, Vladimír. Skracovanie vekovosti dojníc – etiológia a riešenie [Shorter longevity of dairy cows – etiology and solutions]. In: Súčasná pôdohospodárska prvovýroba, problémy a ich riešenia : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 49. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 6. decembra 2016 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2017. 2017. ISBN 978-80-89162-65-9, s. 70-78.
2017
AFD
2017
AFD
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v priebehu zrenia mäsa pštrosov [Observation of physico-chemical changes during ripening of ostrich meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 237-241.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANČANIN, Filip. Sledovanie vplyvu mraziarenských teplôt na antimikrobiálnu rezistenciu stafylokokov izolovaných z mäsa ošípaných (Sus scrofa domestica) [Monitoring the impact of freezing temperatures on the antimicrobial resistance of staphylococci isolated from meat of pigs (Sus scrofa domestica)]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 75-78.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - HRUŠKOVÁ, Marie - ŠVEC, Ivan. Stanovenie niektorých parametrov špaldovej pšenice pestovanej v malom [Determination of some parameters of spelt wheat grown in small]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 121-124.
2017
AFD
2017
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - SOPKOVÁ, Drahomíra - VLČKOVÁ, Radoslava - KOŽÁROVÁ, Ivona - BRENESSELOVÁ, Martina. Štúdium prídavku juky na zrecie procesy v mäse oviec [Study of yukka supplementation on ripening process sheep meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 58-61.
2017
AFD
2017
AFD
VLČKOVÁ, Radoslava - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SOPKOVÁ, Drahomíra. Suplementácia diéty ľanovým semenom a probiotikami ovplyvňuje folikulogenézu a sérovú hladinu inzulínu podobného rastového faktora I (IGF-I) odstavčiat [Diet supplemented with flaxseed and probiotics affects folliculogenesis and serum insulin-like growth factor I (IGF-I) level of weaned piglets]. In: 20. Košický morfologický deň "Nové prístupy a trendy výskumu v morfologických disciplínach", Košice 25. máj 2017 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : Typopress, 2017. 2017. ISBN 978-80-8129-069-5, s. 149-153.
2017
AFD
2017
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - VLČKOVÁ, Radoslava - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - NEMCOVÁ, Radomíra. Suplementácia krmiva synbiotikami modifikuje obsah PNMK vo svalovine odstavčiat [Feed suplementation with synbiotics modifies pufas content in the muscle of weaned piglets]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 237-242.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - GALKOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Syrové analógy a ich zastúpenie v obchodných reťazcoch [Cheeses analogues and thei]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 91-95.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 79-87.
2017
AFD
2017
AFD
TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Tatársky biftek a zdravotná bezpečnosť [Tartar steak and health safety]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 246-249.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1009