Publikačná činnosť zamestnanca

  Fečkaninová Adriána, PharmDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2015
AFD
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter. Cytometrické stanovenie prežívateľnosti potenciálnych probiotických laktobacilov v podmienkach gastrointestinálneho traktu prstruha dúhového : [Cytometric viability determination of potential probiotic lactobacilli in the gastrointestinal tract conditions of rainbow trout] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 270-272.
2015
AFD
KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter. Inhibičná aktivita laktobacilov izolovaných z tráviaceho traktu rýb voči vybraným patogénom : [Inhibitory activity of lactobacilli isolated from fish intestinal tract against selected pathogens] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 267-269.
2015
AFD
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Kritéria výberu laktobacilov pre probiotické účely v akvakultúre : [Criteria for selection of lactovacilli for probiotic use in aquaculture] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 93-96.
2015
AFD
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana. Stanovenie prežívateľnosti potenciálnych probiotických kmeňov v In vitro podmienkach gastrointestinálneho traktu prstruha dúhového. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 80-83.
2015
AFD
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Využitie probiotík v akvakultúre lososovitých rýb : [Utilization of probiotics in salmonids aquaculture] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 80-82.
2015
AFG
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Antibiotic resistance of lactobacilli isolated from rainbow trout (Oncorhynchus mykkis, Walbaum) : [Antibiotická rezistencia laktobacilov izolovaných zo pstruha dúhového (Oncorhynchus mykkis, Walbaum)] In: EFSA : konferencia. EFSA Journal. Parma : EFSA, 2015. ISSN 1831-4732, Vol. 13, č. 10(2015), s. 105.
2015
BDE
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Využitie probiotík v akvakultúre lososovitých rýb : [Utilization of probiotics in salmonids aquaculture] In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Vol. 26, č. 6(2015), s. 55-58.
2015
BEE
FEČKANINOVÁ, Adriana - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - JEVINOVÁ, Pavlína. Stanovenie citlivosti laktobacilov na antimikrobiálne látky významné v humánnej a veterinárnej medicíne : [Determination of antibiotic susceptibility of lactobacilli to antimicrobials important in human and veterinary medicine] In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 20-22.
2014
ADN
POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - FEČKANINOVÁ, Adriána - FIGEĽ, Jozef. The impact of chilling methods on microbiological quality of broiler carcasses : [Vplyv metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov] In: Potravinárstvo. 2014. ISSN 1337-0960, Vol. 8, č. 1 (2014), online, s. 67-71.
2014
AFC
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Vplyv rôznych metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov : [The impact of cooling methods on microbiological quality of broiler carcasses] In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 85-88.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 77
Strana 7 / 8