The impact of chilling methods on microbiological quality of broiler carcasses [Vplyv metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov].
Informácie o publikácii
Zápis:
POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - FEČKANINOVÁ, Adriána - FIGEĽ, Jozef. The impact of chilling methods on microbiological quality of broiler carcasses [Vplyv metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov]. In: Potravinárstvo. 2014. ISSN 1337-0960, Vol. 8, č. 1 (2014), online, s. 67-71.
Rok vydania:
2014
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
30 %
20 %
20 %
10 %
10 %
FIGEĽ Jozef
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Vol. 8, č. 1 (2014), online, s. 67-71
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2016-2016: [2] KAČÁNIOVÁ, Miroslava - TERENTJEVA, Margarita - PUCHALSKI, Czeslaw - PETROVÁ, Jana - HUTKOVÁ, Jana - KÁNTOR, Attila - MELLEN, Martin - ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - KLUZ, Maciej - KORDIAKA, Rafal - KUNOVÁ, Simona. Microbiological quality of chicken thighs meat after application of essential oils combination, EDTA and vaccum packing. In Potravinarstvo. ISSN 13380230, 2016-01-01, 10, 1, pp. 107-113. [Scopus]
2016-2016: [2] KLUZ, Maciej - TERENTJEVA, Margarita - PUCHALSKI, Czeslaw - HUTKOVÁ, Jana - KÁNTOR, Attila - PETROVÁ, Jana - MELLEN, Martin - ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - KORDIAKA, Rafal - KUNOVÁ, Simona - KAČÁNIOVÁ, Miroslava. The extension of shelf-life of chicken meat after application of caraway and anise essential oils and vacuum packaging. In Potravinarstvo. ISSN 13380230, 2016-01-01, 10, 1, pp. 132-138. [Scopus]