Bujňák Lukáš, doc. MVDr., PhD.
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFG
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Digestibility and performance of broiler chickens fed diets with humic substance : [Stráviteľnosť a produkčná schopnosť brojlerových kurčiat kŕmených diétami s humínovými látkami] In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 70.
2019
AFG
NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Effect of dietary supplementation of humic sabstances on production performance of broilers : [Účinok doplnku humínových látok na produkčné parametre u brojlerov] In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 73.
2019
AFG
BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel. Effect of supplemental humic acid with urea as a non protein dietary nitrogen source on rumen variables in sheep : [Vplyv prídavku humínových kyselín s močovinou ako zdrojom nebielkovinového dusíka na bachorové parametre u oviec] In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 60.
2019
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibakteriálny potenciál laktobacilov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 212-214.
2018
ADM
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - DEMETEROVÁ, Mária - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Effect of water acidification on some morphological, digestive and production traits in broiler chickens. In: Bulgarian Journal of Veterinary Medicine. 2018. ISSN 1311-1477, Vol. 21, č. 3(2018), s. 269-278.
(8 - H-index, 0.167 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(8 - H-index, 0.167 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2018
AED
BUJŇÁK, Lukáš - ŠVAGERKOVÁ, Júlia. Hodnotenie krmív a kŕmnych zmesí pre ošípané na základe in vitro stráviteľnosti živín : [Evaluation of feeds and feed mixtures for pigs according to in vitro digestibility of nutrients] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 10-14.
2018
AED
SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Koncentrácie minerálnych látok v krvnom sére a výkaloch ošípaných po aplikácii humátovych látok : [Concentration of mineral substances in the blood serum an faeces of pigs after application of humate substances] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 26-28.
2018
AED
BINDAS, Ľubor - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Vplyv zníženia N–látok v diétach odstavčiat na obsah močoviny v krvnej plazme a úžitkové parametre : [The effect of the crude protein restriction on urea in the blood plasma and performance of weaned piglets] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 5-9.
2018
AFC
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - LEVKUT, Martin - BUJŇÁK, Lukáš. Apparent duodenal digestibility after dietary intake of the probiotic Bacillus amyloliquefaciens by broiler chickens : [Zdánlivá duodenálna stráviteľnosť po dietárnom príjme probioticjých Bacillus amyloliquefaciens brojlerovými kurčatami] In: Animal Physiology, Nutrition and Welfare, November 21, 2018, University of South Bohemia in České Budějovice : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2018. ISBN 978-80-7394-715-6, s. 127-134.
2018
AFC
BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš - MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BINDAS, Ľubor. Effect of humic substances addition with extra non protein dietary nitrogen source on fermentation in rumen of sheep : [Vplyv prídavku humínových látok s extra zdrojom nebielkovinového dusíka v krmive na úroveň fermentácie v bachore oviec] In: Animal Physiology, Nutrition and Welfare, November 21, 2018, University of South Bohemia in České Budějovice : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2018. ISBN 978-80-7394-715-6, s. 318-326.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 225