Antibakteriálny potenciál laktobacilov.
Informácie o publikácii
Zápis:
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibakteriálny potenciál laktobacilov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 212-214.
Rok vydania:
2019
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
VATAŠČINOVÁ Tatiana
20 %
20 %
20 %
20 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 212-214
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský
URL na ARL: