Publikačná činnosť zamestnanca

  Nagyová Alena, MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFD
TAKÁČOVÁ, Daniela - BUGARSKÝ, Andrej - KORIM, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Zisťovanie identity zvierat z hľadiska súdnej veterinárskej expertízy. In: Verejné a súdne veterinárske lekárstvo - história a súčasnosť. 6.11.2008. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-112-6, s. 16-17.
2008
BDE
NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. The monitoring of pork and beef chilling process. In: Meso. 2008. ISSN 1332-0025, Roč. 10, č. 4 (2008), s. 278-281.
2008
BDF
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter. Epidemiologické a epizootologické aspekty Q-horúčky. In: Infovet. 2008. ISSN 1335-1907, Roč. XV, č. 4 (2008) s. 167-172.
2008
BDF
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter. Súčasnosť a budúcnosť súdno-znaleckej činnosti. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 3 (2008), s. 163-165.
2007
AFD
ŠIRJOVOVÁ JANA, N/A - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - PAŽÁKOVÁ, Janka. Sledovanie teplotných podmienok skladovania prepravy a predaja mliečnych výrobkov : [Monitoring of temperature conditions at the storage, transport, and sale of milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-291.
2006
AFD
NAGYOVÁ, Alena - NAGY, Jozef - KORIM, Peter - ŠALITROŠ, Vladimír. Monitorovanie procesu chladenia brojlerových kurčiat počas kombinovaného chladenia : [The monitoring of cooling process of broilers chickens during the combined cooling] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 221-224.
2003
AFD
NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie teplotných podmienok počas výroby, skladovania, prepravy a predaja hydinového mäsa : [Tracing of the temperature conditions during the processing, storage, transport and sale of fresh poultry meat] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 104-106.
2003
AFD
NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena. Tracing of the temperature conditions during the processing, storage, transport and sale of fresh poultry meat. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 57-58.
2000
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaji mrazenej hydiny : [Following of the microclimatic conditions at the storage and sale of the frozen poultry] In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. s. 116-117.
2000
BDE
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Výsledky monitorovania mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaj mäsa a mäsových výrobkov v náhodne vybraných predajniach okresu Košice 1. In: Maso. 2000. ISSN 1210-4086, Roč. 11, č. 3 (2000), s. 39-40.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 181
Strana 18 / 19