Publikačná činnosť zamestnanca

  Semjon Boris, doc. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény : [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
2016
AFD
MAĽOVÁ, Jana - VARGOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris. Vplyv záručnej doby na kvalitu vybraných mliečnych výrobkov : [Influence of the warranty period on the quality of selected milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 254-256.
2016
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach : [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322.
2016
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv vákuového balenia na zmenu kolorimetrických parametrov povrchu syrov eidamského typu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 63.
2016
BEE
SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie ovčích a kravských kyslomliečnych výrobkov počas skladovania : [Sensory evaluation of sheep and cow´s fermented milk products during storage] In: Celostátní přehlídky sýrů 2016, 19.-20. leden 2016, Praha : Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference "Mléko a sýry". 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016. ISBN 978-80-7080-973-0, online, s. 175-179.
2016
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. Zost. Mária Baranová, Pavel Maľa, Boris Semjon ; rec. Peter Turek, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, 427 s.
2016
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferncie. Zost. Mária Baranová, Pavel Maľa, Boris Semjon ; rec. Peter Turek, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-485-1, 119 s.
2015
AED
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 70-73.
2015
AFC
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny kolorimetrických parametrov nízkodohrievaných syrov počas skladovania : [Changes in colorimetric parameters of cheeses made from lowheated curd during storage] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD ROM, s. 172-176.
2015
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na Staphylococcus aureus : [The efficacy of octanoic acid and hydrogen peroxide to Staphylococcus aureus] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s.106-116.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 236
Strana 23 / 24