Publikačný výstup

Poznanie senzorických kvalít zvyšuje bezpečnosť potravín : [Knowledge of senzory qualities increases food safety]

Informácie o publikácii

Zápis:
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Poznanie senzorických kvalít zvyšuje bezpečnosť potravín : [Knowledge of senzory qualities increases food safety] In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníku s mezinárodní účastí 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 169-173.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
VÁCLAVOVÁ Andrea
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
IX. Konference mladých vědeckých pracovníku s mezinárodní účastí 2007
S. 169-173
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-012-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský