Publikačný výstup

Obsah biogénnych amínov v bryndzi z obchodnej siete [Biogenic amines content in bryndza cheese from the Slovak market].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah biogénnych amínov v bryndzi z obchodnej siete [Biogenic amines content in bryndza cheese from the Slovak market]. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 73-76.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007
S. 73-76
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7305-570-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský