Korelácia obsahu vápnika a tuku v mliečnych versus nemliečnych potravinách.
Informácie o publikácii
Zápis:
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva. Korelácia obsahu vápnika a tuku v mliečnych versus nemliečnych potravinách. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 107-114.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007
S. 107-114
Vydavateľ:
Agroinštitút
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8069-894-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský