The influence of omega-3 polyunsaturated fatty acids feeding on composition of fatty acids in fatty tissues and eggs of laying hens.
Informácie o publikácii
Zápis:
TREBUNOVÁ, Andrea - VAŠKO, Ladislav - SVEDOVÁ, Martina - KAŠTEĽ, Rudolf - TUČKOVÁ, Marta - MACH, Peter. The influence of omega-3 polyunsaturated fatty acids feeding on composition of fatty acids in fatty tissues and eggs of laying hens. In: Deutsche Tierarztliche Wochenschrift. 2007. ISSN 0341-6593, Roč. 114, č. 7 (2007), s. 275-279.
(2007: 0.469 - IF, 26 - H-index, 0.463 - IF 5y, 0.254 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2007: 0.469 - IF, 26 - H-index, 0.463 - IF 5y, 0.254 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2007
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
TREBUNOVÁ Andrea
0 %
VAŠKO Ladislav
0 %
SVEDOVÁ Martina
0 %
KAŠTEĽ Rudolf
0 %
0 %
MACH Peter
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Deutsche Tierarztliche Wochenschrift
Roč. 114, č. 7 (2007), s. 275-279
Krajina vydania:
Nemecko
ISSN:
0341-6593
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2007: 0.469 - IF, 26 - H-index, 0.463 - IF 5y, 0.254 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2019-2019: [3] VON WRIGHT, A. - AXELSON, L. Lactic acid bacteria: An introdution. In Vinderola, G. Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects. Taylor Francis, Fifth Edition, 2019. P. 263. ISBN 978-0-8153-6648-5.