Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu.
Informácie o publikácii
Zápis:
SOKOL, Jozef - POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef. Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. 2. -4. mája 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 144-148.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. 2. -4. mája 2007
S. 144-148
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-055-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský