Publikačný výstup

Stanovenie biogénnych amínov ako jedného z možných kvalitatívnych ukazovateľov v mäsových tepelne opracovaných výrobkoch.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - TUREK, Peter - ZABORSKIENE, Gintare. Stanovenie biogénnych amínov ako jedného z možných kvalitatívnych ukazovateľov v mäsových tepelne opracovaných výrobkoch. In: 2. Európsky seminár 2007 : Pozvánka. Košice : Dom techniky. 2007. s.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ZABORSKIENE Gintare
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
2. Európsky seminár 2007
2nd European Seminar
Pozvánka
s.
Vydavateľ:
Dom techniky
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský