Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk - potential health hazards].
Informácie o publikácii
Zápis:
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk - potential health hazards]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 253-255.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 253-255
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2006-2006: [3] DUDRÍKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica. Nová legislatíva v hygiene potravín v EÚ a jej vzťah k DDD: teória a prax v prvovýrobe mlieka na Slovensku. In VII. KONFERENCE DDD 2006. Přívorovy dny, Poděbrady, 15.-17.května 2006. Sborník referátů. ISBN 80-02-01815-X, č. 4.