Publikačný výstup

The Quality of Sheep´s Milk prior to and after Dairy Treatment : [Kvalita ovčieho mlieka pred a po mliekarenskom ošetrení]

Informácie o publikácii

Zápis:
VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - SIKLENKA, Pavol. The Quality of Sheep´s Milk prior to and after Dairy Treatment : [Kvalita ovčieho mlieka pred a po mliekarenskom ošetrení] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 306-309.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
SIKLENKA Pavol
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
S. 306-309
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2006-2006: [3] DUDRÍKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - HÚSKA, Miroslav. Processing of ewe`s milk in Slovakia with the application of GMC and HACCP system. In Slovenian Veterinary Research do r.1999 Zbornik Vet.Fak.Univ.Ljubljana. ISSN 1408-8495, 2006, roč. 43, suppl. 10, s. 131-134.