Publikačný výstup

Vplyv zahriatia rybej mučky na histopatologický nález u brojlerových kurčiat : [Influence of fish meal heating on histopatological finding in broiler chicken]

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Darina - LENHARDT, Ľudovít - ŠÁLY, Ján. Vplyv zahriatia rybej mučky na histopatologický nález u brojlerových kurčiat : [Influence of fish meal heating on histopatological finding in broiler chicken] In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky "VI." Aktuálne otázky výživy, produkcie a zdravia hospodárskych zvierat. 7.-8.september 2004. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR Bratislava, 2004. ISBN 80-8077-009-3, s. 263-268.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŠÁLY Ján
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
VAJDA Vladimír, ŠELEPCOVÁ Ľubov, MARIŠČÁKOVÁ Renáta, MASKAĽOVÁ Iveta
Vydanie:
Dni výživy a veterinárnej dietetiky "VI." Aktuálne otázky výživy, produkcie a zdravia hospodárskych zvierat. 7.-8.september 2004
Days of nutrition and veterinary dietetics "VI"
S. 263-268
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR Bratislava
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-009-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský