Vplyv rôznych foriem selénu na aktivity antioxidačných enzýmov v pečeni hydiny a oviec [The influence of various forms of selenium on the activity of antioxidant enzymes in the liver of chicken and sheep].
Informácie o publikácii
Zápis:
SOBEKOVÁ, Anna - HOLOVSKÁ, Katarína - HOLOVSKÁ, Katarína - LENÁRTOVÁ, Viera - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra - ČOBANOVÁ, Klaudia - LENG, Ľubomír - JAVORSKÝ, Peter. Vplyv rôznych foriem selénu na aktivity antioxidačných enzýmov v pečeni hydiny a oviec [The influence of various forms of selenium on the activity of antioxidant enzymes in the liver of chicken and sheep]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky VI. 7.-8.september 2004, Bratislava : Aktuálne otázky výživy, produkcie a zdravia hospodárskych zvierat. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR Bratislava, 2004. 2004. ISBN 80-8077-009-3, s. 294-297.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
HOLOVSKÁ Katarína
0 %
LENÁRTOVÁ Viera
0 %
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra
0 %
ČOBANOVÁ Klaudia
0 %
LENG Ľubomír
0 %
JAVORSKÝ Peter
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
VAJDA Vladimír, ŠELEPCOVÁ Ľubov, MARIŠČÁKOVÁ Renáta, MASKAĽOVÁ Iveta
Vydanie:
Dni výživy a veterinárnej dietetiky VI. 7.-8.september 2004, Bratislava
Days of nutrition and veterinary dietetics VI
Aktuálne otázky výživy, produkcie a zdravia hospodárskych zvierat
S. 294-297
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR Bratislava
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-009-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský