Možnosti ovplyvnenia hladín biogénnych amínov v tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch [Possibilities of biogenic amines levels influencing in meat products].
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Možnosti ovplyvnenia hladín biogénnych amínov v tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch [Possibilities of biogenic amines levels influencing in meat products]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 121-124.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S. 121-124
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-052-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2007-2007: [3] GARMIENE, G. - ZABORSKIENE, G. - ŠALAŠEVICIENE, A. - LIUTKEVICIUS, A. Evaluation of the oxidation and hydrolysis processes in meat products with functional ingredients. In Fleischwirtschaft. ISSN 0015-363X , 2007, vol. 87, no. 8, pp. 100-103.