Publikačný výstup

Mikrosporídie v potravinovom reťazci ako možný zdroj nákazy ľudí.

Informácie o publikácii

Zápis:
BÁLENT, Pavol - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - ČISLÁKOVÁ, Lýdia - HALÁNOVÁ, Monika. Mikrosporídie v potravinovom reťazci ako možný zdroj nákazy ľudí. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. s. 137-140.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ČISLÁKOVÁ Lýdia
0 %
HALÁNOVÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S. 137-140
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2006-2006: [4] HÚSKA, Miroslav - DUDRÍKOVÁ, Eva - BULECA, Ján - REICHEL, Peter. Produkcia ekologicky čistej potraviny z bravčového mäsa pri použití homeopatík. In Rizikové faktory potravinového reťazca. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 122-125.