Publikačný výstup

Vplyv chladenia na mikrobiologickú kvalitu povrchu a zreví proces mäsa ošípaných : [Influence of chilling on microbiological quality of carcass surface and postmortal processes in pork]

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - JANTOVÁ, A. - PIPOVÁ, Monika - JANTO, Rudolf. Vplyv chladenia na mikrobiologickú kvalitu povrchu a zreví proces mäsa ošípaných : [Influence of chilling on microbiological quality of carcass surface and postmortal processes in pork] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 309-312.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
JANTOVÁ A.
0 %
JANTO Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S. 309-312
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-052-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský