Publikačný výstup

Hodnotenie procesu fermentácie u kukuričnej siláže po použití rôznych konzervačných prípravkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠELEPCOVÁ, Ľubov - JENČÍK, František - DEMETEROVÁ, Mária. Hodnotenie procesu fermentácie u kukuričnej siláže po použití rôznych konzervačných prípravkov. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŠELEPCOVÁ Ľubov
0 %
JENČÍK František
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky"
S.
Vydavateľ:
ŠVS SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-71-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský