Publikačný výstup

Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students].

Informácie o publikácii

Zápis:
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 121-125.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 121-125
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský