Publikačný výstup

Princípy hygieny potravín a ich využitie pri zvyšovaní kvalifikácie a flexibility ľudských zdrojov v sektore výroby mlieka : [Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector]

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel. Princípy hygieny potravín a ich využitie pri zvyšovaní kvalifikácie a flexibility ľudských zdrojov v sektore výroby mlieka : [Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 190-190.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 190-190
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský