Publikačný výstup

Použitie metodiky PCR na detegovanie kmeňov Enterococcus faecium, izolátov z plnotučnej bryndze a zo sudovaného ovčieho syra [Using PCR method for detectioon of Enterococcus faecium strains isolated from fullfat winter "bryndza" and sheep cheese].

Informácie o publikácii

Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - MARCIŇÁKOVÁ, Miroslava - STROMPFOVÁ, Viola - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - HERICH, Róbert - KUZMOVÁ, R.. Použitie metodiky PCR na detegovanie kmeňov Enterococcus faecium, izolátov z plnotučnej bryndze a zo sudovaného ovčieho syra [Using PCR method for detectioon of Enterococcus faecium strains isolated from fullfat winter "bryndza" and sheep cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 251-252.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
MARCIŇÁKOVÁ Miroslava
0 %
STROMPFOVÁ Viola
0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
KUZMOVÁ R.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 251-252
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský