Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk, potential health hazards].
Informácie o publikácii
Zápis:
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk, potential health hazards]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 253-255.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 253-255
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2008-2008: [4] BOBKOVÁ, A. - ZELEŇÁKOVÁ, L. - LOPAŠOVSKÝ, L. - PAVELKOVÁ, A. - ŽIDEK, R. - BOBKO, M. Hodnotenie mikrobiologickej kvality smotanových jogurtov. In Bezpečnosť a kontrola potravín. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008, s. 33-39.