Publikačný výstup

Mikrobiologická kvalita nakupovaného ovčieho hrudkového syra : [Microbiological quality of raw sheep cheese]

Informácie o publikácii

Zápis:
PIPOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna. Mikrobiologická kvalita nakupovaného ovčieho hrudkového syra : [Microbiological quality of raw sheep cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 294-298.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 294-298
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský