Publikačný výstup

Vplyv rôznych aditív na výživnú hodnotu, proces fermentácie a stráviteľnosť lucernových siláží [Effect of different additives on nutritive value, fermentation process, and digestibility of alfalfa silage].

Informácie o publikácii

Zápis:
DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír - JENČÍK, František - PASTIERIK, P.. Vplyv rôznych aditív na výživnú hodnotu, proces fermentácie a stráviteľnosť lucernových siláží [Effect of different additives on nutritive value, fermentation process, and digestibility of alfalfa silage]. In: III. Kábrtovy dietetické dny, Brno 2. září 1999. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1999. 1999. ISBN 80-85114-63-1, s. 193-197.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
JENČÍK František
0 %
PASTIERIK P.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
III. Kábrtovy dietetické dny, Brno 2. září 1999
S. 193-197
Vydavateľ:
Veterinární a farmaceutická univerzita
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
80-85114-63-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský