Publikačný výstup

Hygienická a technologická kvalita mlieka v závislosti od zdravotného stavu dojníc [The influence of healthy conditions of dairy cows on hygienic and technological quality of milk].

Informácie o publikácii

Zápis:
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienická a technologická kvalita mlieka v závislosti od zdravotného stavu dojníc [The influence of healthy conditions of dairy cows on hygienic and technological quality of milk]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 43-44.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 43-44
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-036-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský