Publikačný výstup

Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín [The chance of Monascus in food industry].

Informácie o publikácii

Zápis:
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín [The chance of Monascus in food industry]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 140-141.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 140-141
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-036-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský