Publikačný výstup

Identifikácia živočíšnych proteínov v mäsových výrobkoch.

Informácie o publikácii

Zápis:
SIKLENKA, Pavol - FOTTA, Marián - JACKOVÁ, Anna - HROMADOVÁ, A.. Identifikácia živočíšnych proteínov v mäsových výrobkoch. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 222-223.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
SIKLENKA Pavol
0 %
FOTTA Marián
0 %
HROMADOVÁ A.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 222-223
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-036-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský