Publikačný výstup

Kvalita výrobkov z mrazeného mäsa [The inluence of deep freezing process on the meat product quality].

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra - VÁRADY, Jozef - PLACHÁ, Iveta. Kvalita výrobkov z mrazeného mäsa [The inluence of deep freezing process on the meat product quality]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 232-233.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
VÁRADY Jozef
0 %
PLACHÁ Iveta
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 232-233
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-036-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2004-2004: [4] PÁSTOROVÁ, Bernardína - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich - DANKO, Ján. Hladiny katecholamínovej aktivity monoaminooxidázy v hypotalame oviec po hormonálnej stimulácii ovárií. In 7. Košický morfologický deň s medzinárodnou účasťou pri príležitosti 55. výročia UVL. Košice, 28. máj 2004. - Košice : UVL, 2004, s. 73-74.