Publikačný výstup

Analýza úrovne bachorovej fermentácie sacharidov u dojníc.

Informácie o publikácii

Zápis:
BUJŇÁK, Lukáš - VAJDA, Vladimír. Analýza úrovne bachorovej fermentácie sacharidov u dojníc. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 16-19.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008
S. 16-19
Vydavateľ:
SAV Ústav fyziológie zvierat
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-968618-2-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský