Publikačný výstup

Monitorovanie priebehu chladenia bravčového a hovädzieho mäsa : [The Monitoring of Pork and Beef Chilling Process]

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - GULOVIČ, Juraj - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Monitorovanie priebehu chladenia bravčového a hovädzieho mäsa : [The Monitoring of Pork and Beef Chilling Process] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 130-132.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
GULOVIČ Juraj
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 130-132
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-059-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský