Jatočná hydina ako zdroj alimentárnej kampylobakteriózy a jej diagnostika.
Informácie o publikácii
Zápis:
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ĎUREČKO, Rastislav - PIPOVÁ, Monika - SKOK, Marián - LAŠANDA, Vladimír - KUDRÍKOVÁ, Denisa. Jatočná hydina ako zdroj alimentárnej kampylobakteriózy a jej diagnostika. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 241-243.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ĎUREČKO Rastislav
0 %
0 %
SKOK Marián
0 %
LAŠANDA Vladimír
0 %
KUDRÍKOVÁ Denisa
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 241-243
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-059-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský