Comparison of sensitivity some methods for determination residues of amoxicillin in eggs and poultry meat.
Informácie o publikácii
Zápis:
LOHAJOVÁ, Ľuboslava. Comparison of sensitivity some methods for determination residues of amoxicillin in eggs and poultry meat. In: Biotechnology 2008, České Budějovice 13.02. - 14. 02. 2008 : Zborník z mezinárodní konference, part 3. 1. vyd. České Budějovice : Scientific Pedagogical Publishing, 2008. 2008. ISBN 80-58645-58-0, s. 87-89.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
ŘEHOUT Václav
Vydanie:
Biotechnology 2008, České Budějovice 13.02. - 14. 02. 2008
Biotechnologie 2008
Zborník z mezinárodní konference, part 3
S. 87-89
Vydavateľ:
Scientific Pedagogical Publishing
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
České Budějovice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-58645-58-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský