Úloha jednotlivých článkov potravinového reťazca pri antimikrobiálnej rezistencii u ľudí.
Informácie o publikácii
Zápis:
BÍREŠ, Jozef - VASIĽ, Milan - HÚSKA, Miroslav. Úloha jednotlivých článkov potravinového reťazca pri antimikrobiálnej rezistencii u ľudí. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 4 s.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva
Vydanie:
X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008
Food products safety and quality management
4 s.
Vydavateľ:
ELSEWA, s.r.o.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-003
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2008-2008: [1] MARTONOVA, M. - PIPOVA, M. - JEVINOVA, P. Antibiotic resistance of staphylococci from hares, pheasants and poultry products in East Slovakia and North-East Austria. JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH. ISSN 1336-8672, 2008, vol. 47, no. 4, p. 163-169.
2008-2008: [4] MÁRTONOVÁ, Mária. Antibiotická rezistencia izolátov stafylokokov z potravín živočíšneho pôvodu. Košice, 2008 : Univerzita veterinárskeho lekárstva. 174 s.