Publikačný výstup

Fosforečnan-fosfáty vo výrobnom mäse a ich obsah v mäsových výrobkoch.

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PAŽÁKOVÁ, Janka. Fosforečnan-fosfáty vo výrobnom mäse a ich obsah v mäsových výrobkoch. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
FAŠIANGOVÁ Katarína
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva
Vydanie:
X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008
Food products safety and quality management
3 s.
Vydavateľ:
ELSEWA, s.r.o.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-003
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský