Inhibičné látky v mlieku : [The inhibitors in milk]
Informácie o publikácii
Zápis:
JACKOVÁ, Anna - VASIĽ, Milan. Inhibičné látky v mlieku : [The inhibitors in milk] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 225-227.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 225-227
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-39-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2007-2007: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - NAGY, Jozef. Dynamika tvorby kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In Mliekarstvo, 2007, roč. 38, č. 2, s. 29-30.