Publikačný výstup

Inhibičné látky v mlieku : [The inhibitors in milk]

Informácie o publikácii

Zápis:
JACKOVÁ, Anna - VASIĽ, Milan. Inhibičné látky v mlieku : [The inhibitors in milk] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 225-227.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 225-227
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-39-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2007-2007: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - NAGY, Jozef. Dynamika tvorby kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In Mliekarstvo, 2007, roč. 38, č. 2, s. 29-30.
2007-2007: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In Štátna veterinárna a potravinová správa SR. HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 280-282.
2004-2004: [1] KORENEKOVA, B. - SKALICKA, M. - KOTTFEROVA, J. - KORENEK, M. Effect of addition of nitrate or nitrite on Lactococcus lactis dairy culture. In ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE. ISSN 0003-925X, MAR-APR 2004, vol. 55, no. 2, p. 42-44.
2002-2002: [1] KORENEKOVA, B. - SKALICKA, M. - KOTTFEROVA, J. - KORENEK, M. Effect of addition of nitrate or nitrite to milk on cream culture. In MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL. ISSN 0026-3788, 2002, vol. 57, no. 9-10, p. 512-514.
2002-2002: [4] KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - CABADAJ, Rudolf - HUSSEIN, Khaled. Metódy stanovenia rezíduí sulfónamidov v mäse. In Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. - Košice : UVL, 2002. ISBN 80-7148-049-5, s. 147-149.
2001-2001: [4] DUDRIKOVÁ, Eva. Surové ovčie mlieko a výrobky z neho z pohľadu legislatívy a technológie spracovania. In Slovenský veterinársky časopis. ISSN 1335-0099, 2001, roč. 26, č. 5, s. 270-275.