Publikačný výstup

Comparing stability of a new Bacteriocin-producing and probiotic strain Enterococcus faecium EF55 in chickens after its applying alone with sage and infected with Salmonella.

Informácie o publikácii

Zápis:
STROMPFOVÁ, Viola - LAUKOVÁ, Andrea - MARCIN, Andrej - REVAJOVÁ, Viera - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - HERICH, Róbert - PISTL, Juraj - ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - BLANÁR, Ján - LEVKUT, Mikuláš. Comparing stability of a new Bacteriocin-producing and probiotic strain Enterococcus faecium EF55 in chickens after its applying alone with sage and infected with Salmonella. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 107-110.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
STROMPFOVÁ Viola
0 %
LAUKOVÁ Andrea
0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
BLANÁR Ján
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, MÁTÉ Dionýz, NAGY Jozef, TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
Production of Poultry, Eggs, Fish and Game in Conditions of Common Market
s. 107-110
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-060-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický