Vybrané aspekty zrání masa kapra [Some aspects of carp meat ripening].
Informácie o publikácii
Zápis:
DVOŘÁK, Petr - BEŇOVÁ, Katarína - HONOVÁ, L. - BRYNYCHOVÁ, D.. Vybrané aspekty zrání masa kapra [Some aspects of carp meat ripening]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 174-176.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, MÁTÉ Dionýz, NAGY Jozef, TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
Production of Poultry, Eggs, Fish and Game in Conditions of Common Market
s. 174-176
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-060-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský