Význam dezinfekcie a zhodnotenie jej účinnosti v potravinárstve [Importance of disinfection and validation of its effectiveness in food industry].
Informácie o publikácii
Zápis:
LAKTIČOVÁ, Katarína - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - SASÁKOVÁ, Naďa - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - HALÁN, Miloš - HROMADA, Rudolf - GREGOVÁ, Gabriela - KIŠOVÁ, Jana - PAPAJOVÁ, Ingrid. Význam dezinfekcie a zhodnotenie jej účinnosti v potravinárstve [Importance of disinfection and validation of its effectiveness in food industry]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 60-64.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
0 %
0 %
KIŠOVÁ Jana
0 %
PAPAJOVÁ Ingrid
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SASÁKOVÁ Naďa, MAREKOVÁ Jana, NAĎ Pavel
Vydanie:
Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR
S. 60-64
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-143-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský