Vability of probiotic cultures in Cheddar cheese.
Informácie o publikácii
Zápis:
NEMCOVÁ, Radomíra - GUBA, Peter - HAJDUČKOVÁ, Vanda - STROMPFOVÁ, Viola - LOVAYOVÁ, Viera. Vability of probiotic cultures in Cheddar cheese. In: . International Journal of Probiotics and Prebiotics. 2009. 2009. ISSN 1555-1431, Vol. 4, č. 2 (2009), s. 153.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
International Journal of Probiotics and Prebiotics
Vol. 4, č. 2 (2009), s. 153
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1555-1431
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
14 - H-index, 0.121 - SJR, Q4 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2017-2017: [2] DUDRIKOVÁ, Eva - NAGYOVÁ, Mária - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2017-01-01, 11, 1, pp. 597-601. [Scopus]